Evaluatie opleiding Positieve Psychologie

De opleiding Positieve Psychologie, gegeven door Hugo Alberts via SeeTrue Mindfulness in Maastricht is een echte aanwinst voor wie zich op dit wetenschapsterrein wil oriënteren.
Deze relatief nieuwe stroming binnen de psychologie biedt velen die werkzaam zijn binnen een klinische of een niet-klinische setting vernieuwende inzichten, interessante tools en instrumenten en verfrissende interventies en toepassingsmogelijkheden.
De opleiding ademt vanaf het begin een ontspannen, onderhoudende en open atmosfeer.
Er wordt een robuust fundament geboden van de laatste theoretische kennis en opvattingen. De theorie wordt op een aangename wijze afgewisseld met praktische oefeningen, tests en interventies die nauw aansluiten op de behoeftes in het werkveld.
De opleiding als totaal biedt zowel de "theoreticus" als ook de "pragmaticus" voldoende stof tot nadenken en toepassen. De integratie van theorie en praktijk maakt het geheel zowel wetenschappelijk als ook heel toegankelijk en toepassingsgericht.
De informatiedichtheid is groot en er wordt van de cursisten een aanzienlijke inspanning gevraagd, zowel op de onderwijsdagen als in de tussenliggende periodes.
De modulaire opbouw is buitengewoon praktisch en biedt de mogelijkheid afzonderlijke componenten op de wensen van een breed spectrum van geïnteresseerden toe te snijden.
Voor de cursisten zelf is de opleiding niet alleen bijzonder leerzaam, maar voor velen ook op een aantal punten confronterend. Wie deze confrontatie met het "zelf" aan wil gaan is deze opleiding een echte aanrader.

Boy Smits,

Ontwikkelingspsycholoog, werkzaam in eigen praktijk

Testimonials

"Jouw enthousiasme, je gedrevenheid en jouw grote hoeveelheid kennis, gecombineerd met het geven van de ruimte voor inbreng van de cursisten, zorgt voor een continu leerproces in een veilige en warme omgeving."

Meer reacties...

Nieuwsbrief

aanmelden nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? 
Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Eerstvolgende opleiding

Amsterdam 5, 19 april; 10, 24, 31 mei; 7, 21 juni en 5 juli 2019

Meer informatie

Accreditatie

Eerdere positieve psychologie-opleidingen zijn onder andere geaccrediteerd door Registerplein, FGZP, SRVB, NOBCO, NIP, LV POH-GGZ en V&V & Register Zorgprofessionals.

Voor sommige beroepsverenigingen is de accreditatie voor 2019 in aanvraag.

Meer informatie