Op Valenstijnsdag 2014 begint mijn opleiding Positieve Psychologie in Maastricht. Een echt kado ondanks de lange reis. Vanuit het perspectief van Maastricht is Drenthe een verafgelegen gebied. Dr. Alberts met zijn kennis, kunde en enthousiasme over dit onderwerp maakte de reis elke week weer de moeite waard.

Elke gezondheidszorgpsycholoog en alle andere psychologen (hulpverleners) raad ik aan om minimaal 1 workshop Positieve psychologie te volgen of 1 artikel te lezen. Gewoon om even te proeven. Om de essentie van deze wetenschap zelf goed te verwoorden en om in de praktijk Positieve Psychologie methodisch goed uit te voeren raad ik de 8 daagse opleiding aan.
It really is a must see and a must have!!

Daphne N. Hok-Ahin
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Testimonials

"Jouw enthousiasme, je gedrevenheid en jouw grote hoeveelheid kennis, gecombineerd met het geven van de ruimte voor inbreng van de cursisten, zorgt voor een continu leerproces in een veilige en warme omgeving."

Meer reacties...

Nieuwsbrief

aanmelden nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? 
Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Eerstvolgende opleiding

Amsterdam 5, 19 april; 10, 24, 31 mei; 7, 21 juni en 5 juli 2019

Meer informatie

Accreditatie

Eerdere positieve psychologie-opleidingen zijn onder andere geaccrediteerd door Registerplein, FGZP, SRVB, NOBCO, NIP, LV POH-GGZ en V&V & Register Zorgprofessionals.

Voor sommige beroepsverenigingen is de accreditatie voor 2019 in aanvraag.

Meer informatie