'Met veel plezier heb ik deelgenomen aan de opleiding Positieve Psychologie. Het was erg prettig dat er tijdens iedere lesdag een ander thema centraal stond en dat alle informatie wetenschappelijk onderbouwd en concreet verwoord werd. Ook was het fijn dat we oefeningen en literatuur meekregen om thuis mee aan de slag te gaan. De opleider wist op een enthousiaste, bevlogen wijze de kennis over te dragen, waardoor ik als deelnemer extra geïnspireerd werd om de opgedane kennis en oefeningen, direct in de praktijk toe te passen. Daarnaast was het fijn om in de digitale leeromgeving, extra informatie en materiaal te kunnen raadplegen. Ik ben dan ook zeer tevreden over de opleiding en zou deze zeker aanbevelen!'

Frieda Boudesteijn
Coach & Trainer
www.praktijkfrieda.nl

 

Testimonials

"Jouw enthousiasme, je gedrevenheid en jouw grote hoeveelheid kennis, gecombineerd met het geven van de ruimte voor inbreng van de cursisten, zorgt voor een continu leerproces in een veilige en warme omgeving."

Meer reacties...

Nieuwsbrief

aanmelden nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? 
Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Eerstvolgende opleiding

Amsterdam 5, 19 april; 10, 24, 31 mei; 7, 21 juni en 5 juli 2019

Meer informatie

Accreditatie

Eerdere positieve psychologie-opleidingen zijn onder andere geaccrediteerd door Registerplein, FGZP, SRVB, NOBCO, NIP, LV POH-GGZ en V&V & Register Zorgprofessionals.

Voor sommige beroepsverenigingen is de accreditatie voor 2019 in aanvraag.

Meer informatie