De opleiders

Written by Wim on . Posted in Uncategorised

De opleiders positieve psychologie

Dr. Elke Smeets

Dr. Elke Smeets is gepromoveerd in de psychologie en doet onderzoek naar de effecten van zelfcompassie en positieve psychologie. Ze werkt momenteel als onderzoeker en docent aan de faculteit psychologie en neurowetenschappen van de Universiteit Maastricht.

Daarnaast geeft ze trainingen in zelfcompassie en Acceptance en Commitment therapie. Verder werkt ze als therapeut met een specifieke focus op het verhogen van zelfcompassie.

Drs.Barbara Kuiters

Drs.Barbara Kuiters werkt op een diverse en intensieve manier met positieve psychologie. Ze heeft een achtergrond in Psychologie en Neurowetenschappen en Sociale- en Gezondheidspsychologie maar heeft zich tijdens en na haar universitaire opleiding verdiept in de positieve psychologie. Ze werkt nauw samen met Hugo Alberts en is naast psycholoog werkzaam als Positieve Psychologie docent, Mindfulness trainer en Acceptance and Commitment (ACT) therapeut. Barbara heeft onderzoek verricht en trainingen verzorgd binnen de verslavingszorg, het onderwijs en meegewerkt aan innovatietoepassingen (o.a. bij Philips Research Eindhoven en TelePsy).

Reacties  deelnemers
op de opleiding Positieve Psychologie (2018) verzorgd door Barbara Kuiters